Trädkranaren

En lastbil byggd speciellt för trädplockning. Vår trädkranare är helt och hållet anpassad för trädplockning, trädfällning och det gör att arbetstiden kan hållas nere och att arbetet blir så effektivt som möjligt.

Trädkranaren - trädplockning och trädfällning i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Borås, Göteborg, Svenljunga, Kinna och Halland.

Trädplockning med lastbil och kransåg

Slå oss en signal eller skicka ett mail så kommer vi ut och inspekterar trädet, omgivningen och övriga förutsättningar. Därefter får du ett kostnadsförslag. Kundbesöket och kostnadsförslaget kostar inget.

När jobbet skall göras och hur funkar det praktiskt?

Trädkranaren – en lastbil med en speciell grip monterad längst ut på kranen. I gripen som kan röra sig som en handled finns en fjärrstyrdsåg monterad. När gripen håller om grenen eller stammen kan den sågas av. Lugnt och försiktigt. Det avkapade materialet lyfts sen ner och läggs med fördel i den container Trädkranaren har med sig om du inte vill behålla hela eller delar av trädet. Materialet lägg sen på vår deponi för att flisas. Flisen används av värmeverken.

Behöver ni hjälp med annat?

Behöver du vidare hjälp med stubbfräsning eller annat i din trädgård tipsar vi gärna om våra kontakter!

Hur stort träd kan Trädkranaren kapa?

Storleken har mindre betydelse, det är faktiskt sant.

Ett stort träd tar naturligtvis längre tid än ett litet.
I övrigt är det mest trädets placering som är avgörande.

Ibland behövs vägar spärras av, flaggvakter eller extra trädfällare finnas tillhands – Oavsett vad så löser vi det åt dig!