Vi transporterar det du vill

Med våra flexibla kranväxlarlastbilar kan vi transportera det mesta. Vi har flak för maskintransporter, containers, träd och ris eller demontering. Vi har helt enkelt flak för de allra mesta ändamålen.

topbild

Olika typer av transporter

Till vår hjälp har vi olika typer av flak, så kallade lastbärare, att tillgå.

  • Flak utan sidor så kallade maskinflak för skrymmande last av alla slag som maskiner, bygg- och vägavspärrningsmaterial och så vidare.
  • Flak med fällbara sidor så kallade lämflak som lämpar sig för till exempel pallgods och byggmaterial.
  • Rubusta flak så kallade schaktflak för transport av bland annat sten, grus & jord.
  • Olika storlekar av containers. Dessa används för lättare oregelbunden last som kan kräva stor volym. Detta kan vara ris och delar från träd, trädgårdsavfall eller vid rivning av taktegel eller demontering av byggnationer med mera.

Maskintransportlastbil

Med vår lilla effektiva maskintransportlastbil är det lätt att få med era larv- eller hjulburna maskiner. Vår maskintransportlastbil har extremt låg lasthöjd och med de flyttbara ramperna kan den lasta de flesta små och medelstora maskiner upp till 10 ton.

Den är försedd med stakhål i flaket för stabilisering vid transport av byggmaterial som inte kräver kranlossning. Maskintransportlastbil är verkligen en hjälpreda att räkna med.

Allt går inte att transportera på lastbil?!

Vi har olika släp och kärror att koppla på för att transportera gods. Vi har en så kallad 4 i 1 vagn. Den kan transportera lösflak, containers, maskiner eller skrymmande gods. Fäller man ner de integrerade ramperna kör man lätt upp larv- eller hjulburna maskiner med en vikt upp till 23 ton. Förblir de uppfällda blir lastytan helt plan så att skrymmande byggmaterial kan transporteras.

För leveranser till mer knixiga leveransadresser eller där godset är ställt på pall har vi vår smidiga kärra med fällbara sidor att tillgå.

Hur bred är en bred transport?

Transporter med en bredd på över 2,6 meter kräver särskild utrustning på lastbilen. Ju bredare sen transporten är, ju mer utrustning och tillstånd krävs. Ring oss så guidar vi till bästa lösningen – flexibilitet helt enkelt!

Vilka är våra transportkunder?

Kort & gott alla som vill ha något transporterat, nästan bara fantasin sätter gränser.

- Privatpersoner

- Byggföretag
- Anläggningsföretag

- Bostadsrättsföreningar
- Kommuner
- Kyrkogårdsförvaltningar
- Andra åkerier
- Alla, helt enkelt som vill ha något transporterat!